Restaurant Week - wydarzenia towarzyszące

Seria wydarzeń towarzyszących Festiwalowi Najlepszych Restauracji to tydzień ze spektaklami, debatami, pokazami i warsztatami.
Jedyna okazja, by poznać jedzenie od drugiej strony!

Trójmiasto

Tradycyjna kuchnia Trójmiasta opierała się na rybach i owocach morza. Dorsze, szproty (eksportowane niegdyś do Francji),wędzone węgorze, łososie, śledzie to do dziś znak firmowy tutejszych kulinariów. W ostatnich latach obserwujemy tu spektakularną aktywność utalentowanych i odważnych Szefów Kuchni, którzy twórczo rozwijają nie tylko lokalne tradycje kulinarne. Współczesna kwitnąca scena restauracyjna Trójmiasta to świetna kuchnia wykorzystująca lokalne produkty oraz wciąż powstające inspirujące miejsca na kulinarnej mapie Gdańska, Gdyni i Sopotu.

Znajdź wolny stolik
Określ liczbę Gości
Ósmy Gość gratis! Osiem osób w cenie siedmiu!
Wybierz dzień Festiwalu
Określ godzinę Rezerwacji
Wybierz kategorie

W Trójmieście wspierają nas

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.