Restaurant Week - wydarzenia towarzyszące

Seria wydarzeń towarzyszących Festiwalowi Najlepszych Restauracji to tydzień ze spektaklami, debatami, pokazami i warsztatami.
Jedyna okazja, by poznać jedzenie od drugiej strony!

Łódź

Łódzka scena restauracyjna rozwija się bardzo dynamicznie. Na tutejszych stołach sprzed lat gościły słynne prażoki ze skwarkami, kluski żelazne zwane, gęsie pipki, knyszesz, holiszkesz, czy babka ziemniaczana (zwana kuglem). Wśród zup królowały chrzanowa, kartoflanka i biały barszcz na kaszance. Ambitna scena restauracyjna współczesnej Łodzi nie tylko twórczo przetwarza te tradycje, ale i otwiera mieszkańców miasta na świeże trendy z całego świata.

Znajdź wolny stolik
Określ liczbę Gości
Ósmy Gość gratis! Osiem osób w cenie siedmiu!
Wybierz dzień Festiwalu
Określ godzinę Rezerwacji
Wybierz kategorie

W Łodzi wspierają nas

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.