Wielka kolacja | 5 dań + 4 koktajl​e​​ | ELIKSIR x Restaurant Week​

Adres

Restauracja Eliksir

Opis

26.04 (środa), 18:00, 149zł za osobę.

W ramach Festiwalu Restaurant Week  już 26 kwietnia w Restauracji Eliksir odbędzie się wyjątkowa kolacja podczas której spróbujecie menu degustacyjnego z najnowszej karty- 5 dań oraz 4 koktajle w niepowtarzalnej atmosferze. Menu:

 

-Amuse-bouche

Krem ogórkowy- królik / ogórek kiszony / estragon / kwaśna śmietana

-Sałatka- pieczone i marynowane warzywa / domowej roboty twaróg / rumianek / miód

PARING DAR MŁODZIEŻY (bezalkoholowy) - dzika róża / aloes / pietruszka | grzeczny

-Dorsz sous-vide macerowany w oliwie / kalafior romanesco / marchew / soczewica / pomidor

PARING SOPOPOLITAN - Absolut Elyx / dzika róża / ananas / likier wiśniowy / cytryna | wystrzałowy

-Wołowy stek Bavette z Pniew / zioła / ogórek gruntowy / pasternak / skorzonera

PARING STOCZNIOWIEC - Chivas Regal 12 / piwo / chleb / białko / aromat: mezcal i matcha | zaskakujący

Millefeuille DARK

-Ciasto francuskie / mus z gorzkiej czekolady / żel malinowy / sos waniliowy

PARING PARK OLIWSKI - Beefeater / świerk / pietruszka / aloes / imbir / miód | świeży

 

*minimalna liczba uczestników potrzebna do realizacji wydarzenia- 8

Liczba miejsc

Cena za jedno miejsce

149 pln

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.