Wydział Kulinarny

Plac Uniwersytecki 7

Menu festiwalowe

menu A

menu B

menu A

1. Polski pomidor suszony, kozi ser, borowik stepowy, dynia

2. Baranina, czerwona kapusta, seler, nasiona

3. Matcha, biała czekolada, sok z buraka, pischinger

menu B

1. Polski pomidor suszony, kozi ser, borowik stepowy, dynia

2. Gołąbek z warzywami, ser duński Viking, sos z pieczonej papryki

3. Matcha, biała czekolada, sok z buraka, pischinger

Rezerwacja stolika

44zł/Gość
2Gości

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

44zł/Gość

Przepraszamy, stolik już niedostępny
Zarezerwuj teraz i zgarnij w gratisie
MARTINI Fiero & KINLEY tonic logoMARTINI Fiero & KINLEY tonic