Villa VIENNA (Bytom)

Wrocławska 62, Bytom, Bytom

Menu festiwalowe

menu A

menu B

menu A

1. Pierożki z krupniokiem, szczypiorkiem oraz popcornem z kaszy gryczanej

2. Wołowina Tafelspitz z chrzanową pianką oraz wędzonymi ziemniakami z rozmarynem

3. Strudel z pieczonego jabłka w towarzystwie dyni i cynamonu

menu B

1. Krem z wędzonych pomidorów wraz z koperkowym twarożkiem

2. Pstrąg przeczycki podany z puree z kalafiora, kompresowanym ogórkiem oraz oliwą koperkową

3. Strudel z pieczonego jabłka w towarzystwie dyni i cynamonu

Rezerwacja stolika

44zł/Gość
2Gości

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

12:30
14:15
16:00
17:45
19:30
21:15

Wybierz menu(0/2)

0
0

Specjalna cena festiwalowa

44zł/Gość

Przepraszamy, stolik już niedostępny
Zarezerwuj teraz i zgarnij w gratisie
MARTINI Fiero & KINLEY tonic logoMARTINI Fiero & KINLEY tonic