Thai Me Up!

Adres

Foksal 16

Opis

Chcesz poczuć klimat Bangkoku, spróbować oryginalnej tajskiej kuchni? Zapraszamy do Thai Me Up!

Rok założenia

2016

Szef Kuchni

Changpuen Sunchai

Menu festiwalowe

Przystawka

TOM YUM GAI - bulion drobiowy z piersią kurczaka, liśćmi limanowca, galangarem, trawą cytrynową podany ze świeżą kolendrą i chilli.

Danie główne

PAD THAI GAI - makaron ryżowy z kurczakiem, tofu, jajkiem podany z świeżymi kiełkami soi i szczypiorem oraz orzeszkami, chilli i limonką.

Deser

SAKO PIAK LAM YAI – drobne perełki tapioki z owocami liczi w mleku kokosowym z ziarnami słodkiej kukurydzy i kasztanami wodnymi.

Przystawka

TOM YUM PHAK - bulion z warzywami, liśćmi limanowca, galangarem, trawą cytrynową podany ze świeżą kolendrą i chilli.

Danie główne

KAENG KEOW WAAN PHAK - zielone curry na mleku koksowym z tofu i warzywami, serwowane z ryżem.

Deser

SAKO PIAK LAM YAI – drobne perełki tapioki z owocami liczi w mleku kokosowym z ziarnami słodkiej kukurydzy i kasztanami wodnymi.

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.