Bombaj Masala Centrum

Adres

Al.Jana Pawła II 23

Opis

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań. Profesjonalna obsługa, wykwalifikowani hinduscy kucharze, szkoleni w najlepszych bombajskich Restauracjach to tylko jedne z wielu powodów, dla których warto odwiedzić naszą Restaurację.

Wieloletnie doświadczenie zdobyte przez nas w warszawskim światku gastronomicznym pokazuje, iż wielu z Gości zasmakowało w naszych przysmakach rodem z Indii. Ser Paneer pieczony w piecu Tandoor, jagnięcina z bakłażanem i soczewicą, czy krewetki w sosie Szefa Kuchni to zaledwie kilka dań, dla których warto nas odwiedzić. Propagujemy kuchnię Indii z najwyższej półki i zachęcamy kolejnych Gości do rozsmakowania się w niej.

W naszym menu znajdą Państwo również bogatą kartę z rozmaitymi alkoholami, ze szczególnym uwzględnieniem hinduskiego piwa i rumu, a barmani przygotują rozmaite koktajle oraz domowe lemoniady.

Szef Kuchni

.

Menu festiwalowe

Przystawka

Papadamy - czipsy indyjskie podawane z 3 zimnymi sosami
Mutton Samosa - klasyczne pierożki indyjskie z jagnięciną

Danie główne

Butter Chicken - kurczak z pieca w sosie pomidorowo-orzechowym
Dodatki - ryż jaśminowy basmati lub chlebek naan z pieca tandoor

Deser

Mango Lassi - indyjski koktajl z mango

Przystawka

Papadamy - czipsy indyjskie podawane z 3 zimnymi sosami
Onion Bhajia - cebulki smażone na sposób indyjski

Danie główne

Vegetarian Sizzler - warzywa z serem paneer podane na gorącym półmisku
Dodatki - ryż jaśminowy basmati lub chlebek naan z pieca tandoor

Deser

Mango Lassi - indyjski koktajl z mango

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.