Bombaj Masala Centrum

Adres

Al.Jana Pawła II 23

Opis

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań. Profesjonalna obsługa, wykwalifikowani hinduscy kucharze, szkoleni w najlepszych bombajskich Restauracjach to tylko jedne z wielu powodów, dla których warto odwiedzić naszą Restaurację.

Wieloletnie doświadczenie zdobyte przez nas w warszawskim światku gastronomicznym pokazuje, iż wielu z Gości zasmakowało w naszych przysmakach rodem z Indii. Ser Paneer pieczony w piecu Tandoor, jagnięcina z bakłażanem i soczewicą, czy krewetki w sosie Szefa Kuchni to zaledwie kilka dań, dla których warto nas odwiedzić. Propagujemy kuchnię Indii z najwyższej półki i zachęcamy kolejnych Gości do rozsmakowania się w niej.

W naszym menu znajdą Państwo również bogatą kartę z rozmaitymi alkoholami, ze szczególnym uwzględnieniem hinduskiego piwa i rumu, a barmani przygotują rozmaite koktajle oraz domowe lemoniady.

Szef Kuchni

.

Menu festiwalowe

Przystawka

Chicken tikka i malai kebab- kurczak marynowany i pieczony w piecu tandoor

Danie główne

Bombaj Masala Fish Curry- ryba w specjalnym sosie curry

Deser

Gulab Jamun- smażone mini pączki w syropie kardamonowym

Przystawka

Hara Bara i Angari Tikki- ostre i łagodne kotleciki wegetariańskie

Danie główne

Pindi Chana Masala- ciecierzyca z ziemniakami w sosie curry

Deser

Gajar Halva- deser marchwiowy z migdałami

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.