The Cool Cat

Adres

ul. Solec 38

Opis

The Cool Cat to autorska kuchnia oparta o sezonowe i rzadkie składniki. Nasze dania serwujemy po niezwykle szczodrych cenach i w cudownie wyluzowanej atmosferze. Otwieramy się z aromatem porannej, budzącej do życia kawy, zamykamy po wieczornym napojeniu świetnymi winami i koktajlami.

Szefem kuchni jest tu Jakub Kaftański – znany z programu telewizyjnego TopChef.

Rok założenia

2015

Szef Kuchni

Jakub Kaftański

Architektura

Magdalena Górczyńska i Krzysztof Redzisz

Restaurator

Zosia Pazik i Jakub Kaftański

Menu festiwalowe

Przystawka

Paté z królika z pumperniklem, miodem gryczanym, rokitnikiem, słoniną i shichimi togarashi

Danie główne

Boczek z dzika z jajkiem nitamago, lotosem, grzybami, herbatą, płaskurką i słonecznikiem

Deser

Liczi z różą i ginem

Przystawka

Mus z soczewicy z pumperniklem, miodem gryczanym, rokitnikiem, chipsami z topinamburu i shichimi togarashi

Danie główne

Leśne grzyby z jajkiem nitamago, lotosem, herbatą, płaskurką i słonecznikiem

Deser

Liczi z różą i ginem

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.