Chapeau Bas

Adres

WCZASOWA 4

Opis

To tradycyjna kuchnia polska, która łączy się z kuchnią z różnych zakątków świata. Wykorzystywane tu jest bogactwo i smak regionalnych oraz tradycyjnych, świeżych produktów. Szef Kuchni serwuje autorskie dania, a jego doświadczenie i kreatywność zaowocowały wieloma prestiżowymi wyróżnieniami. Kameralna atmosfera, przyjazne wnętrze oraz wyborne dania tworzą idealny nastrój zarówno do spotkania biznesowego jak również romantycznej kolacji. Restauracja przygotowana jest dla ok. 130 osób.

Rok założenia

2014

Szef Kuchni

MARCIN SZWAK

Architektura

COLOSSEUM

Restaurator

ŁUKASZ DE LUBICZ SZELISKI

Prezent dla powracających Gości

ZNIŻKA 10% DO KAWIARNI WIDOKOWEJ

Menu festiwalowe

Przystawka

Przegrzebki / zielony groszek / kawior / bekon / zioła

Danie główne

Królik / pasternak / warzywa

Deser

Czekolada / chili / jałowiec / sękacz

Przystawka

Pieczone warzywa / jeżyna / oliwa z rukoli / zioła

Danie główne

Dorsz / kurki / kapary / warzywa

Deser

Gruszka / mango / czekolada

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.