Na Lato

Adres

Rozbrat 44a

Opis

Na Lato Day&Night - na jedzenie, na relaks, na imprezę

Restauracja Na Lato to miejsce, w którym przez cały dzień serwuje się sezonowe jedzenie, wieczorem celebruje życie nocne przy winie i koktajlach, a w weekend tańczy do rana.

Dominuje tu kuchnia włoska i francuska z widocznymi wpływami angielskimi i polskimi. Szef kuchni Michał Myszkiewicz, absolwent prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, stawia przede wszystkim na prostotę i tradycyjne receptury, dlatego w Na Lato wszystkie składniki są wytwarzane na miejscu ze świeżych produktów.

Oprócz fantastycznych potraw Na Lato oferuje szeroką gamę wybornych koktajli, alkoholi oraz specjalnie wyselekcjonowanych przez sommeliera win.

Prosta i smaczna kuchnia, pyszne koktajle, weekendowe imprezy, letni ogródek w otoczeniu parku, a także całoroczny ogród zimowy tworzą atmosferę, dzięki której Na Lato stało się ulubionym miejscem spotkań i relaksu.

Rok założenia

2012

Szef Kuchni

Michał Myszkiewicz

Architektura

Marta Lew

Restaurator

Michał Brzozowski

Menu festiwalowe

Przystawka

Bruschetta z wątróbką, koniakiem, chili i chipsem ze spianaty

Danie główne

Okoń morski, fasola borlotti, sos salmoriglio

Deser

Sernik waniliowy z mango

Przystawka

Bruschetta z pieczonym bakłażanem, bawolą mozarellą i pesto

Danie główne

Ravioli z kozim serem, pomidorami wiśniowymi i bazylią

Deser

Tiramisu z orzechami laskowymi i frangelico

Zapisz się do newslettera

Weź udział w największym polskim
festiwalu restauracyjnym, spędź czas
przy stole z bliskimi i znajomymi!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usługi i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.