



Jak działa Festiwal?
Najlepsi Szefowie Kuchni przygotowują popisowe festiwalowe trzydaniowe doświadczenie.
Odkrywaj setki restauracji dzięki wygodnym i szybkim rezerwacjom online. Przeżywaj piękne chwile przy stole ze znajomymi i bliskimi!



MISJA FESTIWALU
Budujemy wspomnienia i doświadczenia
Misją festiwalu jest promocja niezależnej polskiej sceny restauracyjnej przez przybliżanie jej Gościom.
Restaurant Week to niepowtarzalna okazja na poznanie najlepszych Restauracji w ich festiwalowym, popisowym wydaniu.
Dziękujemy za wsparcie dla niezależnej polskiej sceny restauracyjnej!

Weź udział w najpopularniejszym wydarzeniu kulinarnym!
Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. Zrzesza najlepszą selekcję najbardziej autorskich restauracji. Odbywa się w 100% w duchu #RespectFood i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.
Trzydaniowe doświadczenie restauracyjne!
Popisowe menu: przystawka, danie główne, deser
Festiwalowa cena 49zł
Najlepsza okazja na poznanie ze Znajomymi nowych smaków i Restauracji
Darmowy koktajl Martini Fiero & KINLEY tonic water!
Prezent dla każdego dorosłego Gościa z dodatkiem KINLEY.
Konkursy z nagrodami!
Wygrywaj kolacje w najlepszych restauracjach świata i inne niespodzianki!
Ósmy Gość gratis!
Towarzyskość to zdrowie! Zaproś znajomych - razem świętujcie w jeszcze lepszej cenie
Idealny czas rezerwacji!
Wasz czas to 90 minut. To równe szanse na wymarzone doświadczenia restauracyjne dla każdego
Dziękujemy w imieniu restauracji
W Festiwalach wzięło udział już
ponad 945 000 Gości!